Τρόποι Πληρωμής

Η παρούσα συμφωνία τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

1. Αντικαταβολή

Πρόκειται για τον παραδοσιακό τρόπο πληρωμής,  όπου τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω του ΕΛΤΑ Courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Το κόστος της μεταφοράς είναι 3,00 € και η χρέωση της αντικαταβολής επιπλέον 2,20€.

 

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα των παραγγελιών σας στους παρακάτω λογαριασμούς. Είτε μέσω κατάθεσης σε κάποιο από τα υποκαταστήματα των τραπεζών που συνεργαζόματε, είτε μέσω Web Banking! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά χρημάτων από διαφορετική τράπεζα από τις παρακάτω, τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΙΒΑΝ: GR8001103030000030340389599

BIC / Swift: ETHNGRAA

 

Όλοι οι λογαριασμοί έχουν δικαιούχο την Φωτοπούλου Ελένη. Αφού καταθέσετε τα χρήματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας για να επιβεβαιώσουμε την μεταφορά , είτε μέσω e-mail στο [email protected]  μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σε ηλεκτρονική μορφή αν η μεταφορά γίνει μέσω web-banking ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2641023946. Είναι καλό να γνωρίζετε οτι η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

 

3. Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard, Maestro μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποείται μέσω του περιβάλλοντος της τράπεζας Πειραιώς για να είστε συνεχώς ασφαλείς. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας.

Τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών μεταφέρονται κρυπτογραφημένα βάσει του πρωτοκόλλου SSL. Συνεπώς, είναι αδύνατη η υποκλοπή τους. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι παγκόσμιο standard για την κρυπτογράφηση στοιχείων που ανταλλάσσονται μεταξύ χρηστών (clients) και διακομιστών (servers). Εξάλλου, όλες οι συναλλαγές διέπονται από το εθνικό και διεθνές δίκαιο που ρυθμίζει αυτά τα θέματα και ειδικότερα τα θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Καλέστε μας