Δήλωση Προσβασιμότητας

Δήλωση προσβασιμότητας  Agriniokey.gr – Φωτοπούλου Ελένη

Ενημερώθηκε: Σεπτέμβριος 2021

Γενικά

Το Agriniokey.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Το Agriniokey.gr – Φωτοπούλου Ελένη –  έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του θα είναι ευκολότερος στη χρήση και πιο προσβάσιμος για άτομα με ειδικές ανάγκες, με την ισχυρή πεποίθηση ότι οι προσπάθειες προσβασιμότητας στον ιστότοπο βοηθούν όλους τους χρήστες και ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο agriniokey.gr

Το agriniokey.gr καθιστά διαθέσιμη την μικροεφαρμογή (widget) προσβασιμότητας στο διαδίκτυο του UserWay που υποστηρίζεται από έναν αποκλειστικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό αυτό επιτρέπει στο agriniokey.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1) ADA lvl AA.

Ενεργοποίηση του μενού Προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας agriniokey.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτωθεί ολόκληρο το μενού προσβασιμότητας.

Αποποίηση ευθυνών

Το Agriniokey.gr Φωτοπούλου Ελένη – συνεχίζει τις προσπάθειές του να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε απρόσκοπτη, προσβάσιμη και ανεμπόδιστη χρήση για άτομα με αναπηρία.

Στη συνεχή προσπάθεια μας για συνεχή βελτίωση και αποκατάσταση ζητημάτων προσβασιμότητας, σαρώνουμε τακτικά το agriniokey.gr με το σαρωτή (Scanner) Προσβασιμότητας του UserWay για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε κάθε πιθανό φράγμα προσβασιμότητας στον ιστότοπό μας. Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο agriniokey.gr, ορισμένο περιεχόμενο μπορεί να μην έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της μη εύρεσης ή προσδιορισμού της καταλληλότερης τεχνολογικής λύσης.

Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο agriniokey.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές ώρες λειτουργίας όπως περιγράφονται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Αν επιθυμείτε να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Φωτοπούλου Ελένη – Υποστήριξη Πελατών Agrinio key ως εξής:

Email: info@agriniokey.gr
Τηλέφωνο: +30  2641023946

Ώρες λειτουργίας:

  • Δευτέρα: 08:00 – 14:00
  • Τρίτη: 08:00 – 14:00 & 18:00-21:00
  • Τετάρτη: 08:00 – 14:00
  • Πέμπτη: 08:00 – 14:00 & 18:00-21:00
  • Παρασκευή: 08:00 – 14:00 & 18:00-21:00
  • Σάββατο: 08:00 – 14:00
Καλέστε μας